Хостинг пакети

Посетете ја страната за нарачка како би ги погледнале услугите кои ги нудиме. Со пристапување на постоечките корисници ќе може да направат нарачка на дополнителни опции.

КОРИСНИЧКИ ПРОФИЛ

Веќе имате регистрирано кориснички профил кај нас? Доколку имате, кликнете подолу за да се најавите во системот, а воедно и управувате со вашата корисничка сметка.

Најнови корисни информации

95.216.8.21 10 Jul 2024

با سلام

دوستان سرور 95.216.8.21 در حال رتقا هست تا اتمام انتقال اپدیت نکنید.

ای پی جدید سرور 148.251.218.13 میباشد اگر از کلود فلر و مشابه ان استفاده میکنید ای پی 148.251.218.13 را ست کنید


افزایش قیمت دامنه ای ار 22 Jun 2024


تغییر قیمت دامنه های IR 18 Mar 2023

از سال ۱۴۰۲ قیمت دامنه های IR توسط ایرنیک افزایش داده و حدود ۲ برابر میشود. به همین ترتیب در طلاهاست و همه‌ی سایت های دیگر نیز این افزایش قیمت اعمال خواهد شد. در صورت تمایل میتوانید برای ثبت یا ... Повеќе »